Vastuullinen yritys kuuluu Rinkiin

Asiakaspalvelu
yrityksille
pvm/mpm
09 6162 3500
(ark. 8:30-15:30)
info@rinkiin.fi

Asiakaspalvelu
yrityksille
pvm/mpm
09 6162 3500
(ark. 8:30-15:30)
info@rinkiin.fi

Rinki ja tuottajayhteisöt järjestävät liittyneiden yritysten puolesta kartonki-, lasi-, metalli-, muovi- ja puupakkausten vastaanoton, keräyksen ja kierrätyksen niin, että lainsäädännön vaatimukset täyttyvät.

Yrityksen on helpointa ja vaivattominta huolehtia pakkaustensa tuottajavastuusta, kun se tekee Ringin hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa. Yksi sopimus riittää.

Rinkiin liittyminen

Liity Rinkiin

Hoida tuottajavastuusi
helposti.

Hinnasto

Hinnasto

Mitä pakkausten tuottajavastuu kustantaa?

Liittyneet yritykset

Kuulutko jo Rinkiin?

Tarkista, oletko vastuullisten yritysten joukossa.

pakkausten tuottajavastuu

Tuottajavastuu

Mitä tarkoittaa
tuottajavastuu?

Rinki-verkkolehti – tietoa pakkauskierrätyksestä


Uusi jätelaki kasvattaa pakkaustuottajien vastuita

Jätelakipaketin luonnoksen mukaan pakkausjätteiden kierrätys asuinkiinteistöiltä siirtyy tuottajien vastuulle. Lue lisää Rinki-verkkolehdestä. Lehdestä saat ajankohtaista tietoa pakkauskierrätyksestä ja tuottajavastuusta. Lehti ilmestyy osoitteessa verkkolehti.rinkiin.fi. Tieto Rinki-verkkolehden uusimmista artikkeleista julkaistaan noin viisi kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen välityksellä.

Ilmoita pakkaustietosi

LUE LISÄÄ

Ringin uutiset ja tiedotteet


Lahden seudulla tavoitteena parantaa kotitalouksien lasipakkausjätteen lajitteluosaamista

  Lahden seudulla lajiteltua lasipakkausjätettä seurataan tänä vuonna aikaisempaa tarkemmin. Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy tekee yhteistyötä Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n (PHJ) kanssa selvittääkseen, miten Lahden seudulla lajitellaan lasipakkauksia.   Lasipakkausjätteet kierrätetään uusiksi lasipakkauksiksi, ja tämä asettaa kerätylle materiaalille tarkat laatuvaatimukset. Erilaisilla lasituotteilla on esimerkiksi erilaisia sulamispisteitä tai muita ominaisuuksia, jotka

Rinki sosiaalisessa mediassa – Seuraa meitä